Hvem er vi

Morten Lystad – kiropraktor og fysioterapeut kiropraktor fysioterapeut morten lystad romsdalsklinikken molde elnesvågen vestnes

Morten er utdannet både som fysioterapeut og kiropraktor. Han etablerte Romsdalsklinikken i 2007. Fra tidligere har han erfaring fra både sykehus og privat praksis. Tidligere hjelpetrener for det finske alpinlandslaget. Lang erfaring med behandling av spedbarn.

 

 

 

Morten Lystad jobber ved avdeling Molde.


Susanne Rise – kiropraktor

kiropraktor susanne rise molde elnesvågen vestnes

Susanne utdannet seg til kiropraktor ved Macquarie University i Sydney. I tillegg til generell erfaring innen undersøkelse og behandling av muskel- og skjelettlidelser så har hun tatt ekstra kurs i behandling av spedbarn. Hun har også jobbet som yogainstruktør og ledet den populære timen «Yoga med baby» ved 3T-Helse i Trondheim. Den friluftsglade jenta kommer fra Os i Østerdalen, men ønsker å bo der fjord møter fjell, i vakre Molde.

(Susanne er tilbake fra permisjon i januar.)

 

Susanne Rise jobber ved avdeling Molde


Sebastian Krogvig – kiropraktor

IMG_1158

Sebastian Krogvig  startet sin utdanning med bachelor i idrettsfag med fokus på utholdenhet og prestasjonsfremming på Høgskolen i Nord-Trøndelag (HINT) med base i Meråker, hvor han samtidig drev med skiskyting på høyt nasjonalt nivå. Videre gikk ferden til Wales hvor han tok mastergrad i kiropraktikk fra University of South Wales i 2015. De to siste årene har han drevet en egen praksis i Eikelandsosen utenfor Bergen.

Sebastian er i dag selv aktiv innen ultraløp for Romsdal Randoneeklubb. Han tok i 2016 bronsemedalje i NM (Hornindalsvatnet rundt) og har flere pallplassering fra løp i utlandet.

Sebastian Krogevig jobber ved avdeling Vestnes og Molde.

 


Stein Joar Wiik – fysioterapeut

fysioterapeut stein joar wiik romsdalsklinikken elnesvågen molde vestnes

Etter mange år med utdanning i Trondheim har fysioterapeut Stein Joar Wiik kommet hjem igjen til Molde. I tillegg til sin utdanning som fysioterapeut har han også en bachelorgrad i Idrett og Bevegelsesvitenskap fra NTNU.  Han har også tidligere jobbet som treningsveileder. På fritiden kan du møte på Stein Joar på en fjelltopp, på sykkel eller kanskje på laksefiske

 

 

Stein Joar jobber ved avdeling Molde og Elnesvågen.

 


Maja Sigerseth – fysioterapeut

Maja er Europamester og Norgesmester i Taekwondo. Etter en kneskade tidligere i idrettskarrieren hadde hun sitt første møte med fysioterapi. Dette trigget hennes interesse og det var nettopp denne utdannelsen hun senere tok. Maja jobbet for Romsdalsklinikken i 2015-2016 før hun satte kursen mot Bergen og mastergradsstudier.  Nå er Maja endelig tilbake hos oss i Molde og Vestnes.  I kofferten har hun både med seg forskning og enda mer praktisk erfaring.

 

Maja jobber ved avdeling Molde


Lisa Vieux – fysioterapeut

Lisa har tatt sin fysioterapiutdannelse ved NTNU i Trondheim. Hun har også studert til personlig trener i Mexico og aktivitetslære i Bali så helse og aktivitet har alltid vært et stort interessefelt. Lisa er fra Frankrike men har vokst opp i Ålesund. Hun er også utdannet kokk så matlaging er en stor hobby i tillegg til sykling og klatring.

 

 

Lisa jobber ved avdeling Vestnes

 


Marit Nordhaug – massør og sykepleier

massør marit nordhaug romsdalsklinikken

Marit har en lang erfaring innen helsevesenet som operasjonssykepleier på sykehuset i Molde. Jobber som diplomert massør og fotsoneterapeut ved Romsdalsklinikken.

 

 

 

 

Marit Nordhaug jobber ved avdeling Molde.


Elin Hatlen – Stokke – sekretærsekretær elin hattlen-stokke romsdalsklinikken

En superkreativ moldejente som sørger for å koordinere og administrere telefoner, timelister og venterom. Tidligere frisør og selvstendig næringsdrivende. Elin er også en meget dyktig kunstmaler.

 

 

 

 

Elin har kontor i Molde, men hun svarer på telefoner og koordinerer alle avdelingene.


Gunnhild Lystad – daglig leder

 

Gunnhild er utdannet fysioterapeut og startet Romsdalsklinikken sammen med Morten i 2007.

 

 

 

 


E-post: info@romsdalsklinikken.no (Bestillinger/ endringer av timer kan ikke gjøres per e-post.)