Hvem er vi

Morten Lystad – kiropraktor og fysioterapeut 

Morten er utdannet både som fysioterapeut og kiropraktor. Han etablerte Romsdalsklinikken i 2007. Fra tidligere har han erfaring fra både sykehus og privat praksis. Tidligere hjelpetrener for det finske alpinlandslaget. Lang erfaring med behandling av spedbarn.

 

 

 

Morten Lystad jobber ved avdeling Molde.

 

 


 

Susanne Rise – kiropraktor 

Susanne utdannet seg til kiropraktor ved Macquarie University i Sydney. I tillegg til generell erfaring innen undersøkelse og behandling av muskel- og skjelettlidelser så har hun tatt ekstra kurs i behandling av spedbarn. Hun har også jobbet som yogainstruktør og ledet den populære timen «Yoga med baby» ved 3T-Helse i Trondheim. Den friluftsglade jenta kommer fra Os i Østerdalen, men ønsker å bo der fjord møter fjell, i vakre Molde.

 

 

Susanne Rise jobber ved avdeling Molde

 

 


 

Sebastian Krogvig – kiropraktor

Sebastian Krogvig  startet sin utdanning med bachelor i idrettsfag med fokus på utholdenhet og prestasjonsfremming på Høgskolen i Nord-Trøndelag (HINT) med base i Meråker, hvor han samtidig drev med skiskyting på høyt nasjonalt nivå. Videre gikk ferden til Wales hvor han tok mastergrad i kiropraktikk fra University of South Wales i 2015. De to siste årene har han drevet en egen praksis i Eikelandsosen utenfor Bergen.

Sebastian er i dag selv aktiv innen ultraløp for Romsdal Randoneeklubb. Han tok i 2016 bronsemedalje i NM (Hornindalsvatnet rundt) og har flere pallplassering fra løp i utlandet.

Sebastian Krogvig jobber ved avdeling Vestnes.

 

 


Thomas Sjursen – kiropraktor 

Thomas har tatt sin mastergrad i kiropraktikk ved universitetet i Bournemouth, England. Som kiropraktor er han opptatt av at en god kommunikasjon mellom pasient og behandler er et viktig utgangspunkt for å oppnå best resultat av behandlingen. På fritiden driver han med badminton og tar seg gjerne en tur på fjellet. Han har nylig blitt interessert i buldring og har tidligere spilt fotball. Thomas er født og oppvokst i Karmøy, men ville nå utforske et nytt sted og ønsket derfor å se hva rosenes by Molde har å by på.

 

Thomas Sjursen jobber ved avdeling Molde

 


 

Stein Joar Wiik – fysioterapeut

Etter mange år med utdanning i Trondheim har fysioterapeut Stein Joar Wiik kommet hjem igjen til Molde. I tillegg til sin utdanning som fysioterapeut har han også en bachelorgrad i Idrett og Bevegelsesvitenskap fra NTNU.  Han har også tidligere jobbet som treningsveileder. På fritiden kan du møte på Stein Joar på en fjelltopp, på sykkel eller kanskje på laksefiske

 

Stein Joar jobber ved avdeling Molde.

 

 

 


 

Anders Bugge – fysioterapeut

Anders er utdannet fysioterapeut ved NTNU i Trondheim. Fascinasjon for menneskekroppen og
ønske om å hjelpe folk gjorde at han valgte å bli fysioterapeut.  Interessefelt er muskel- og
skjelettplager, i tillegg til behandling av krystallsyke. Han har tidligere satset aktiv på langrenn
og er fortsatt aktiv innenfor motbakkeløp og fjelløp. I tillegg engasjerer han seg for bratt friluftsliv
som klatring og toppturer på ski.

 

Anders jobber ved avdeling Molde og Elnesvågen.

 

 


 

Hanne Marte  Eik Ellingsen – fysioterapeut

Hanne Marte er utdannet fysioterapeut ved NTNU i Trondheim. Hun har tidligere drevet med fotball og langrenn, og har alltid hatt en stor interesse for trening og idrett. Etter en kneskade fikk hun sitt  første møte med det fine faget fysioterapi. Dette inspirerte henne i valget av yrkesretning. Hun har også tilleggsutdanning som AKTIV-instruktør. Dette gir kunnskap og kompetanse om det å trene personer som har gjennomgått kreftbehandling. Utdanningen er i regi av NIH, Aktiv mot kreft og Oslo universitetssykehus.

Hanne Marte jobber ved avdeling Vestnes.

 

 


 

Marit Nordhaug – massør og sykepleier

 

Marit har en lang erfaring innen helsevesenet som operasjonssykepleier på sykehuset i Molde. Jobber som diplomert massør og fotsoneterapeut ved Romsdalsklinikken.

 

 

 

Marit Nordhaug jobber ved avdeling Molde.

 


 

Cecilie Bergsnes – sekretær

 

Cecilie er en friluftsglad, smilende og kreativ person. Hun er lidenskapelig opptatt av fotografering, og glad i å jobbe med folk. Cecilie kaller seg selv en potet som trives med alle mulige slags oppgaver. Som bakgrunn har hun en bachelor i Media, IKT og Design fra Høgskolen i Volda.

 

 

Cecilie Bergsnes jobber ved avdeling Molde, men svarer på telefon for alle avdelinger.

 


 

Gunnhild Lystad – daglig leder

 

Gunnhild er utdannet fysioterapeut og startet Romsdalsklinikken sammen med Morten i 2007.

 

 

 

 

 


E-post: info@romsdalsklinikken.no (Bestillinger/ endringer av timer kan ikke gjøres per e-post.)