Videokonsultasjon – Hvordan gjør vi det?

-->

I denne ekstraordinære tiden hvor både vi og mange andre bransjer skal holde stengt vil fortsette å følge opp våre pasienter via videokonsultasjoner. Vår telefon er også åpen alle hverdager mellom kl. 8 og 16.

Hva er en videokonsolutasjon

Til avtalt tid mottar du en link fra behandleren din per sms eller e-post. Etter en rask innlogging blir du deretter oppringt av behandleren. Nå har dere kontakt ansikt til ansikt. Her vil vi kunne foreta en forenklet funksjonsvurdering, følge opp et behandlingsopplegg som allerede er i gang, følge opp sykmeldinger og henvisninger, gi veiledning i øvelser og gi råd til smertebehandling hjemme. Kanskje trenger du bare et treningsopplegg til å opprettholde formen mens du er i hjemmekarantene?

 

Bestilling av videokonsultasjon

Timen bestilles gjennom vår hjemmeside på samme måte som du ellers bestiller behandlingstimer. Du kan også bestille på vår telefon 70 33 20 50 som blir besvart på hverdager mellom kl. 8-16.

Pris

Pris for videokonsultasjon er kr. 350.

De fleste forsikringsselskaper dekker videokonsultasjoner dersom du har behandlingsforsikring hos dem. Ta kontakt med forsikringsselskapet ditt hvis du lurer de dekker videokonsultasjoner for deg.

(Videkonsultasjonen utføres via Confrere og tar i vare personvern i henhold til GDPR og Normen.)

Med en samlet innsats for å redusere smittespredningen så håper vi at det ikke tar så lang tid før vi kan åpne dørene igjen og gjenoppta normal aktivitet. I mellomtiden får vi gjøre det beste ut av situasjonen sammen 🙂