Dry needling med elektrisk stimulering

-->

Fysioterapeutene og kiropraktorene våre bruker dry needeling (DN) som et verktøy for å behandle triggerpunkter og spenninger i muskulaturen i tillegg til annen behandling. DN utføres med at tynne sterile nåler uten væske, derav ordet “dry”, føres gjennom huden og inn muskulaturen man ønsker å behandle. Hensikten med DN er å stimulere nevre-, muskel- og bindevevssystemet og med dette redusere smerten.

dry needeling nåler behandling fysioterapeut molde elnesvågen vestnes

Ved å bruke elektrisk stimulering av nålene kan den smertelindrende effekten påskyndes og behandlingseffekten forlenges. Behandlingen utføres slik at små ledninger festes til nålene og strømmen overføres til muskelen via nålene. Med strømapparatet justeres styrken på strømmen alt etter hvilken tilstand som behandles.

dry needeling fysioterapi fræna elnesvågen molde vestnes

Skrevet av fysioterapeut Yandeh Touray

Kilder:

Leave Comment