Senk skuldrene

-->

Hver dag forteller vi pasientene om viktigheten av å gå turer i skog og mark for å opprettholde en sunn og sterk rygg. Det myke ujevne underlaget er perfekt for å trene kjernemuskulaturen og balansen på en naturlig og skånsom måte.

Dagens samfunn stiller mange krav til oss som enkeltmenneske. Vi skal strekke til på jobb og på hjemmebane. Vi skal lage middag, kjøre unger hit og dit, vaske klær, rydde og samtidig alltid gi 100% på jobben. For å toppe det hele surrer gjerne tankekverna konstant mens vi holder på. Bekymringer er nok dessverre en trofast følgesvenn for de fleste av oss. Og oppi alt dette kommer terapeuten din og sier at du skal finne tid til å trene også. Det er ikke rart dette kan virke overveldende for de fleste av oss.

Processed with Snapseed.

Men naturen gjør mer for oss enn og bare sørge for en sunn rygg. Den får oss til å stresse ned. Visste du at stress er en av de viktigste årsakene til de fleste livsstilssykdommer i dag? Kortvarig stress er ikke farlig. Faktisk er det ganske nyttig for oss, for det får oss til å prestere bedre. Men langvarig stress er farlig. Så her er vår oppfordring til deg i dag; UNN deg en tur i naturen! Senk skuldrene og PUST med magen. La bekymringer være for en liten stund og LEV i nuet ?

Skrevet av

Kiropraktor Susanne Rise

Leave Comment