Smerter i fot og ankel?

-->

Har du smerter i fot eller ankel som hindrer deg i å gå den turen du har lyst til? Føttene våre er har en kompleks oppbygging av mange små ledd og bein. At anatomien fungerer som den skal er helt nødvendig for at føttene våre faktisk skal kunne bære hele kroppsvekten vår! Kun små forandringer i leddene kan gi store ubehag. Tenk bare på hvor mye et lite gnagsår eller en flis i en fot kan plage oss! Våre kiropraktorer og fysioterapeuter kan gi deg en grundig undersøkelse og vurdering; er det feilstilling i leddene, en nerve i klem, senefester som er betente? Behandlingen tilpasses din skade og dine mål enten det er å gå på topptur eller å kunne trille en tur med barnebarnet.

Ønsker du en vurdering av dine plager så finner du oss både i Molde, Vestnes og Elnesvågen. Du kan bestille timen din direkte via vår hjemmeside HER eller ringe oss på 70332050.

vondt i foten romsdalsklinikken kiropraktor fysioterapeut molde vestnes fræna

 

Leave Comment