Hvem er vi

Morten Lystad – kiropraktor og fysioterapeut kiropraktor fysioterapeut morten lystad romsdalsklinikken molde elnesvågen vestnes

Morten er utdannet både som fysioterapeut og kiropraktor. Han etablerte Romsdalsklinikken i 2007. Fra tidligere har han erfaring fra både sykehus og privat praksis. Tidligere hjelpetrener for det finske alpinlandslaget. Lang erfaring med behandling av spedbarn.

 

 

 

 

Morten Lystad jobber ved avdeling Molde.


Morten Vik – kiropraktorkiropraktor morten vik molde vestnes elnesvågen romsdalsklinikken

Morten Vik er utdannet i England ved Anglo-European College of Chiropractic, og har tidligere jobbet i Oslo og Kristiansund. I tillegg til allmenn generell praksis har han tatt videre kursing i behandling av ekstremitetene. Friluftsliv og fysisk aktivitet står øverst av fritidsaktivitetene.

 

 

 

Morten Vik jobber ved avdeling Vestnes og Molde.


Susanne Rise – kiropraktorkiropraktor susanne rise molde elnesvågen vestnes

Susanne utdannet seg til kiropraktor ved Macquarie University i Sydney. I tillegg til generell erfaring innen undersøkelse og behandling av muskel- og skjelettlidelser så har hun tatt ekstra kurs i behandling av spedbarn. Hun har også jobbet som yogainstruktør og ledet den populære timen «Yoga med baby» ved 3T-Helse i Trondheim. Den friluftsglade jenta kommer fra Os i Østerdalen, men ønsker å bo der fjord møter fjell, i vakre Molde.

Susanne Rise jobber ved avdeling Molde.


Aina Halvorsen – fysioterapeut

aina-halvorsen-fysioterapeut-molde-vestnes

Er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Sør-Trøndelag. Hun er født og oppvokst i Trondheim, men hun er så glad i naturen her nede at hun har valgt å bosette seg i vakre Gjemnes. Aina har en lang bakgrunn som idrettsutøver på landslaget i boksing. Hun brenner for å hjelpe andre og er glad i å jobbe med mennesker så fysioterapeut ble et naturlig yrkesvalg.

 

 

 

Aina Halvorsen jobber ved avdeling Molde og Vestnes.


Stein Joar Wiik – fysioterapeutfysioterapeut stein joar wiik romsdalsklinikken elnesvågen molde vestnes

Etter mange år med utdanning i Trondheim har fysioterapeut Stein Joar Wiik kommet hjem igjen til Molde. I tillegg til sin utdanning som fysioterapeut har han også en bachelorgrad i Idrett og Bevegelsesvitenskap fra NTNU.  Han har også tidligere jobbet som treningsveileder. På fritiden kan du møte på Stein Joar på en fjelltopp, på sykkel eller kanskje på laksefiske.

 

 

 

 

Stein Joar jobber ved avdeling Molde og Elnesvågen.


Marit Nordhaug – massør og sykepleiermassør marit nordhaug romsdalsklinikken

Marit har en lang erfaring innen helsevesenet som operasjonssykepleier på sykehuset i Molde. Jobber som diplomert massør og fotsoneterapeut ved Romsdalsklinikken.

 

 

 

 

 

Marit Nordhaug jobber ved avdeling Molde.


Elin Hatlen – Stokke – sekretærsekretær elin hattlen-stokke romsdalsklinikken

En superkreativ moldejente som sørger for å koordinere og administrere telefoner, timelister og venterom. Tidligere frisør og selvstendig næringsdrivende. Elin er også en meget dyktig kunstmaler.

 

 

 

 

 

Elin har kontor i Molde, men hun svarer på telefoner og koordinerer alle avdelingene.


E-post: info@romsdalsklinikken.no (Bestillinger/ endringer av timer kan ikke gjøres per e-post.)