Ledige stillinger

Søker kiropraktorer til en fast stilling og et vikariat

 Romsdalsklinikken ligger i lyse og trivelige lokaler midt i Molde sentrum med avdelinger i Vestnes og Fræna. Klinikken har i dag tre kiropraktorer, to fysioterapeuter, massør og resepsjonist.

Molde ligger vakkert til ved Romsdalsfjorden med sin vakre panoramautsikt av Romsdalsalpene. Molde og nærområdetbugner av muligheter for den friluftinteresserte. Her er det kort vei til fjellklatring, toppturer, kajakkpadling og mye mer. Perfekt for den som ønsker seg mer klinisk erfaring, og samtidig få seg et lite frilufteventyr.

Vi søker nå etter to kiropraktorer;

 Fast stilling ledig fra 01.03.19. Mulighet for tidligere oppstart.

 Vikariat med oppstart i midten av mars 2019.Stillingen er et svangerskapsvikariat.

Turnuskandidater vil også bli vurdert.

Kiropraktorene vil overta to godt etablerte pasientlister.

For å bli en del av vår tverrfaglige klinikk ønsker vi selvstendige og faglig oppdaterte kiropraktorer som ønsker å bidra til et godt tverrfaglig og sosialt samarbeid.

Søknadsfrist 31.01.

Søknad med CV, eller øvrige spørsmål sendes til e-post info@romsdalsklinikken.no ved Morten Lystad


 

Fysioterapeut søkes til vikariat ved Romsdalsklinikken

I forbindelse med et svangerskapsvikariat blir det et ledig vikariat for en faglig engasjert og serviceinnstilt fysioterapeut som ønsker å jobbe i privat praksis.

Du vil overta en godt etablert pasientportefølje og vil samarbeide nært med våre kiropraktorer, fysioterapeuter og massør.

Stillingen er på 50 % fra dags dato og 100 % fra juni 2019 til april 2020.

Det er ønskelig at du kan tiltre i stillingen snarest.

Du må være offentlig godkjent fysioterapeut, selvstendig næringsdrivende og beherske norsk muntlig og skriftlig. Det er en fordel at du har erfaring med trening/rehabilitering, slyngetrening, trykkbølgebehandling og triggerpunktbehandling.

Vi ser etter en person som samarbeider godt både med pasienter og kollegaer, som liker å ha mye å gjøre og som også jobber godt selvstendig. Du må være interessert i faglig utvikling og ønske å være med på felles utvikling av klinikken.

Oppstart: snarest

Søknad med CV sendes til Gunnhild Lystad på epost:info@romsdalsklinikken.no

JPEG-bilde-A0A459CBA391-1

Vil du bli en del av vårt team 🙂